MILIGRAM 3 - novi album


Grupa “Miligram” objavila je svoj novi album pod nazivom “Ludi petak”.
Na novom muzičkom izdanju popularnog benda nalazi se 11 pjesama koje možete poslušati i na zvaničnom YouTube kanalu “Miligrama”. Muziku za novi album “Ludi petak” potpisiju Aleksandar Milić Mili, dok je za tekst pjesama bila zadužena i  Marina Tucaković.


"Znam da je odziv publike na koji sam naišao s prva dva albuma stvorio ogromnu odgovornost, uz pitanje šta ponuditi na trećem, od kojeg se toliko očekuje. To moj posao čini umnogome težim, ali i mnogo ljepšim i izazovnijim. Ono što sam želio da kažem ovim albumom jeste to da smo ponosni što živimo i radimo na Balkanu. Odisaće harmonijom balkanske muzike i svjetskih trendova", otkriva Aleksandar Milić i dodaje: "Veoma mi je stalo da, ko god ga bude čuo, istog trenutka prepozna odakle to dolazi. To je naš identitet, i to je ono najlepše što posedujemo".

Koja je ‘formula’ uspjeha Miligrama?

Ademović: To se ne zna…(smijeh) Mislim da je to jedino rad. Stvarno se mnogo radi, mnogo vremena provodimo u studiju gde svi dišemo kao jedan jer se svi vrlo dobro znamo. Vjerovatno je to neka formula našeg brzog uspeha.





Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites