This is default featured post 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Milena Ćeranić snimila je novu pesmu pod nazivom „Pjesma s posvetom“

Milena Ćeranić snimila je novu pesmu pod nazivom „Pjesma s posvetom“ s kojokm je vrlo jasno poručila kome je namenjena. Stihovi su posvećeni crnogorskom košarkašu Vladimiru Dašiću, s kojim je Milena u višegodišnjoj turbulentnoj vezi




Promociju pjesme prate nove fotografije na kojima Milena pozira u vjenčanicama Mladena Barona sluteći na srećan ishod njene ljubavne priče.

- Sve što sam htjela da kažem rekla sam u pjesmi. Ne sumnjam da publika neće prepoznati iskrenu emociju - rekla je kratko Milena.





Trik FX - Mali mačak NOVA PJESMA 2014

PREMIJERNO

"Mali načak" je naziv nove pjesme grupe Trik FX koji je pusten u produkciju prije dva dana.
Pjesma jos uvijek nema spot, ali bi trebao ubrzo početi sa snimanjem.




Donosimo vam aduio verziju pjesme pa je poslusajte




Jelena Karleuša šokirala javnost novim spotom za pjesmu "Manijak"

Nova pjesma JK je zapravo remix već ranije snimljenje pjesme "Manijak".
Spot za ovu pjesmu je prrovokativno izdanje u JK stilu, koji djeluje kao trailer filma za odrasle. Provakativna Jelena je ovoga puta išla do granice provokativnosti, sama, bez drugih aktera, sa bejzbol palicom, poluiscjepana, mrežastim kombinezonom i tanga gaćicama zapalila je publiku i prekršila tabue po ko zn koji put.



Pogledajte spot koji je veoma explicitan, sa nizom sexualnih scena.


Lexington Band - Usrce udaraj (NOVA PJESMA)

Lexington bend objavio je premijerno novi spot za pjesmu "U srce udaraj" koji je sniman na nekoliko lokacija u dijve različite države - Francuska i Srbija.



Momci iz Lexingtona bili su u Parizu, a onda sasvim slučajno odlučili da bi bilo lijepo kada bi tamo snimili spot. To su i uradili, ali su jedan dio spota ipak snimili u Beogradu, a pjevač benda Bojan Vasković je izjavio da je spot "prava mala razglednica Pariza". Želivši da obraduje svoje fanove,
Lexington je odlučio da snimi spota ze jednu pjesmu te je odluka pala na "U srce udaraj" koja pravi odličnu atmosferu na koncertima.
Nakon što su završili evropsku turneju, momci iz Lexingtona nastupali su po Beogradu, a ovu sjajnu sezonu krunisali su novim spotom, koji premijerno možete pogledati.




Eldin Huseinbegovis nova pjesma "Oko Moje"

Nakon tačno godinu dana od objavljivanja singla "Jutro je pametnije" BiH kantautor Eldin Huseinbegović je na radost onih koji vole njegovu muziku objavio novi singl pod nazivom "Oko moje".


Pjesma je stilski dosta različita u odnosu na ono što smo do sada navikli slušati od njega, brža je i ima "zaraznu" melodiju koja na prvo slušanje ostaje u ušima i sudeći prema prvim reakcijama pjesma će biti veoma slušana.




Muziku i tekst i ovaj put potpisuje Eldin a za aranžman i produkciju je zadužen prof.Nihad Krečo. Spot je kao i svi Eldinovi spotovi do sada rađen u produkciji "Gotiva",  a u režiji Murisa Beglerovića. U spotu je učestvovalo 30-tak ljudi koji su uspjeli na ekran prenijeti optimizam i pozitivnu atmosferu koja je vladala tokom snimanja. Na proljeće mozemo očekivati još jedan singl koji će najaviti novi album. Za pjesmu "Oko moje" Eldin je uradio i spot koji se uveliko gleda i širi po društvenim mrežama.




Dženan Lončarević 2013

Dženan Lončarevic je pjevač koji iznova obraduje svoju publiku novim pjesmama pa tako i ovaj put.


Ovoga puta je odlučio da objavi pet pjesama prije nove godine kao poklon svojim fanovima za praznike.

Pjesme u 2013:
  • Dio moga tijela
  • Vjerujem u nas
  • Najbolja
  • Sve se mijenja
  • Odavno
  • Divlje se divljem raduje
  • Crni labude
  • Rođendan
  • Hvala ti suboto uvece
  • Tugo moja
  • Otkad nema nas  VOL 2
  • Sta mi je, Sta mi je  VOL 2
  • Mirno spavaj  VOL 2 



Ceca - Turbulentno novi spot

Pjesme sa aktuelnog albuma "Poziv" već uveliko su stigle do srca pjevačicinih fanova, pa je ona tako riješila da im se oduži još jednim spotom.


Pjevačica Svetlana Ražnatović Ceca, nakon spota za pjesmu "Da raskinem sa njom", uradila je još jedan novi spot za numeru "Turbulentno".
Spot je režirao Miloš Nadaždin, a muzika i tekst popularne pjesme djelo su tandema Damir Handanović - Marina Tucaković.

Pjevačica je za vreme snimanja spota sa svojim fanovima podjelila fotografije, kao i neke zanimljivosti, a sada imate priliku da pogledate čitav spot. Uživajte!



Bojan Marovic snimio spot za pjesmu "Bićes moja"

Crnogorski pjevač Bojan Marović snimio je spot za numeru ,,Bićeš moja“. Video zapis postavljen je na Marovićevom službenom Facebook profilu i Youtube kanalu diskografske kuće ,,Hit rekords“ 13. septembra.


Spot je sniman u Beogradu, Kragujevcu i Rumi. Učestvovalo je 20 statista. Snimljene su dvije verzije – osnovna, u kojoj je gost bila beogradska pjevačica Marija Lazić, dok druga verzija nosi produkcijski pečat grupe ,,Oksidualiti“, koja je napravila haus verziju pjesme. Režiju potpisuju
Kani Lingus. Marović će se sa ovom pjesmom predstaviti na Radijskom festivalu u Srbiji krajem septembra, a nedavno je o tome govorio za Pobjedu.
 

- Tekst za pjesmu sam radio ja, a inspiracija je atmosfera koja vlada u klubu, kada se provodimo. Muziku je radila Svetlana Vuković, a aranžman Dušan Alagić – rekao je Marović za Pobjedu.


Nedjeljko Bajić Baja - Od ljubavi jače NOVA PJESMA

Baja je obradovao sve ljubitelje svoje muzike novom pesmom "Od ljubavi jače". Nedeljko Bajić Baja obradovao je sve svoje fanove i poštovaoce njegove muzike.


Na njegovom zvaničnom sajtu puštena je premijerno pesma "Od ljubavi jače". Baja je time počeo zvaničnu promociju novog albuma, koji će se naći krajem godine u prodaji. Za par dana se očekuje i premijera spota za pomenutu pesmu, a kako Baja ističe, ovaj album je i pečat njegove karijere. Nedeljko kaže da su pesme emotivnije i da imaju jasnu poruku. "Od ljubavi nema ništa jače!. Svaki dan treba da pružamo ljubav", smatra Baja.



MILIGRAM 3 - novi album


Grupa “Miligram” objavila je svoj novi album pod nazivom “Ludi petak”.
Na novom muzičkom izdanju popularnog benda nalazi se 11 pjesama koje možete poslušati i na zvaničnom YouTube kanalu “Miligrama”. Muziku za novi album “Ludi petak” potpisiju Aleksandar Milić Mili, dok je za tekst pjesama bila zadužena i  Marina Tucaković.


"Znam da je odziv publike na koji sam naišao s prva dva albuma stvorio ogromnu odgovornost, uz pitanje šta ponuditi na trećem, od kojeg se toliko očekuje. To moj posao čini umnogome težim, ali i mnogo ljepšim i izazovnijim. Ono što sam želio da kažem ovim albumom jeste to da smo ponosni što živimo i radimo na Balkanu. Odisaće harmonijom balkanske muzike i svjetskih trendova", otkriva Aleksandar Milić i dodaje: "Veoma mi je stalo da, ko god ga bude čuo, istog trenutka prepozna odakle to dolazi. To je naš identitet, i to je ono najlepše što posedujemo".

Koja je ‘formula’ uspjeha Miligrama?

Ademović: To se ne zna…(smijeh) Mislim da je to jedino rad. Stvarno se mnogo radi, mnogo vremena provodimo u studiju gde svi dišemo kao jedan jer se svi vrlo dobro znamo. Vjerovatno je to neka formula našeg brzog uspeha.





Pogledajte novi spot Saša Kovačevića za pesmu “Mogli smo sve”...

Popularni pjevač obradovao je svoje obožavatelje novim singlom za koji je nedavno snimio i spoti. U pitanju je balada i nadam se da ce se mojoj dragoj publici dopasti obzirom na to da nisam duži period izbacio nijednu - kaže Saša Kovačević.


Pop pjevač Saša Kovačević, iako još uvjek promoviše nedavno objavljeni singl pod nazivom "Nothing but the faith", promovisao je spot za novu pjesmu "Mogli smo sve". Spot je rađen na Paliću u kojem se pojavljuje manekenka Dejana Živković.

Pjesma ''Mogli smo sve'' je prvobitno bila namjenjena Dženanu Lončareviću koji je kupio tu pjesmu te je proslijedio Saši kazavši da samo on može da je otpjeva.



Danas bi proslavio 33. rođendan

25. januar, dan je kada se fanovi i prijatelji širomm regije i šire prisjećaju svog najomiljenijeg pjevača, princa Balkana. Ovim riječima mnogi su nazivali makedonsku muzičkuu zvijezdu Tošu Proeskog, koji bi da je živ danas slavio 33. rođendan!


Iako nas je prerano napustio sa svega 26 godina, iza sebe je ostavio bogatu muzičku ostavštinu, a njegovi kolege muzičari i prijatelji, za Tošu imaju samo riječi hvale.




Toše Proeski bio je izniman vokal, s posebnom bojom glasa koju je pratila jaka emocija i lagana melankolija pa su u njegovim pjesmama mnogi pronašli sebe. Veliki čovjek i humanist,tek je mali dio svega onoga što je Toše bio za života. Mladić kojega je nadasve prije svega krasila skromnost, uvijek je isticao da je ljubav ono što treba pokretati ljude. Njegove riječi ˝Ne želm da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome˝ i danas žive u svima onima koji su poznavali ovog velikog čovjeka, ali i onima koji nisu imali tu priliku.

Danas je u Skopju bila održana i promocija knjige „Ovo nije kraj“ u kojoj su obuhvaćeni i brojni detalji iz života Toše Proeskog, autorice Sonje Aleksoske Nedelkovske.


Iako je za njegove obožavatelje vrijeme stalo 2007. godine, Toše Proeski i dalje živi kroz svoju bogatu muzičku baštinu. Tako je i danas, sedam godina kasnije kada se fanovi brojnim događanjima prisjećaju makedonskog slavuja.

Shakira ft. Rihanna - "Can't Remember To Forget You"


Shakira se povezuje s Rihannom u svom novom singlu "Can't Remember To Forget You".Ta privlačna pjesma je glavni singl kolumbijske pop zvijezda s njezinog osmog studijski album. Ovo je prva suradnju između ove dvije pop dive.

Samo tri dana nakon objave pjesme "Can't Remember to Forget You", Shakirina nova suradnja s Rihannom postala je pravi hit. Sudeći po fotografijama sa seta koje je Shakira objavila na svojim službenim stranicama, video će biti jako seksi.


Zdravko Čolić objavio novi album "Vatra i barut"

Na oficijalnom youtube kanalu u srijedu u 10 sati premijerno je postavljen prvi singl „Što ti dadoh“, koji je najavio 14. album megazvjezde Zdravka Čolića „Vatra i barut“. Pjesma je istovremeno premijerno emitovana i na vodećim radio - stanicama svih republika bivše SFRJ, od Vardara do Triglava.



Tekst za nju napisala je Antonija Šola (sarađivala sa Tošetom Proeskim), dok je muziku komponovala zajedno sa Marselom Benzonom.
Uvodni dio podsjeća na sevdalinku, ali zatim prelazi u rasnu, kvalitetnu pop pjesmu. Svi koji su imali priliku da preslušaju novi Čolin studijski album, koji će se u prodaji pojaviti početkom decembra, slažu se da je „Što ti dadoh“ najjača numera na njemu.


 Slavni pjevač se kao i na prethodnim albumima i ovoga puta prihvatio gitare i  pera i od dvanaest komponovao devet pjesama: "Esma", "Vatra i barut", "Sarajevo", "Ljubiti", „Opušteno skroz", "Šok šok", "Ne govori mi da me više ne voliš", "Slavljenička" i "Rio"...


Zdravko Čolić - Što ti dadoh 2013 

 

NAŽALOST, DOWNLOAD ZA OVAJ ALBUM NISMO MOGLI NACI

Ekranizovana "Paranoja"!

Prva ekranizacija numere sa poslednjeg albuma u 2014-toj godini, članovi Tropico band-a, prezentovali su na svom oficijalnom youtube kanalu.




Momci su u novembru napravili sjajnu atmosferu na Balkan Cruise su ovaj put snimili spot za svoj megahit "Paranoja". Kao što se može vidjeti u spotu, atmosfera je bila vesela i energična, a šta drugo očekivati kad je Tropico u pitanju. Pogledajte spot nove pjesme Paranoja.


Novi spot Nataše Bekvalac!

Novi spot pop zvezde Nataše Bekvalac ''Bolesno te volim" premijerno je emitovan prije nekoliko dana u Jutarnjem programu televizije Pink kod Minje i Vlade.


Spot za hit singl pop zvezde, koji su uradili Marina Tucaković i Damir Handanović, potpisuje Miloš Nadaždin, koji je režirao i Natašine prethodne hit singlove "Ja sam dobro" i "Pozitivna". Za Natašin izgled u spotu bila je zadužena njena mlađa sestra, stilista i dizajner Kristina Bekvalac.

- Kako tekstove mojih pjesama piše žena koja me dobro poznaje, oduvjek pjevam o realnim životnim situacijama. Ljubav na neki način i predstavlja bolesno stanje, a kako smo sve mi žene slične, moja ženska publika je oduševljena. Za ljubav, sem duše, treba imati i hrabrosti... Da voliš, da znaš da u svakom trenutku može da nestane, ali da ipak vjeruješ da će trajati zauvjek - kazala je Nataša.


Emina snimila najskuplji spot do sada

Pop diva Emina Jahović ovih dana promoviše svoj novi spot za pjesmu „Opet si s njom“ koji je najava njenog četvrtog studijskog albuma.


Spot se snimao na relaciji Istanbul – Beograd, a radi se o Emininom najskupljem spotu do sada u sta će se i publika uvjeriti! Zanimljivo je to, da za potrebe ovog spota  iznajmljeni su avion, helikopter i model lambordzinija koji je urađen u limitiranoj seriji!

Kontaktirali smo Emininog PR-a  Ninoslava Prodanovića koji nam je potvrdio ove informacije: “Tačno je! Ovoga puta Emina je otišla korak dalje u ekranizaciji  svojih numera. Za potrebe novog spota angažovana je čitava masinerija na jednom privatnom aerodromu u neposrednoj blizini Istanbula. Kompletan vizuelni doživljaj koji publika u Srbiji do sada nije imala priliku da vidi, makar ne u ovakvom svjetlu! Ostaćete bez daha!“

Emina  je ovoga puta učestvovala i u pisanju scenarija za potrebe spota,
a režija je i ovoga puta dodeljena Vedadu Jašareviću, dok direktor fotografije je Miša Obradović.



Dado Polumenta nedavno je promovisao svoj novi album "Ne dam ja na tebe"

Dado Polumenta nedavno je promovisao svoj novi album "Ne dam ja na tebe"! Glamurozna promocija organizovana je na posljednjem spratu Robne kuće u Zemunu.


Goste je na ulazu čekao šampanjac, a onda i posluženje na švedskom stolu, gdje su se našli kraljevski gambori servirani u visokim čašama za martini, cezar salata u šampanj čašama, ali i piletina i roštilj kao i razni slani zalogaji.


Samo za ovu priliku tri djevojke, gudači filharmonije, zajedno sa Dadom izvele su naslovnu pjesmu sa albuma u akustičnoj verziji što su gosti i kolege pozdravili burnim aplauzom. Dado je uz vatromet izašao na binu i otpjevao pjesmu. Nakon toga on je isjekao tortu, poklon svoje izdavačke kuće City Records.

- Meni se sve jako dopalo. Još uvjek ne mogu da sredim utiske jer su se ispunili svi moji snovi. Hvala novinarima, kolegama i prijateljima što su uveličali ovaj jako bitan događaj u mom životu. Prezadovoljan sam kako je sve izgledalo, a najviše su me oduševile čestitke kako kolega tako i novinara koji stalno posjećuju slične događaje, a moju promociju su ocjenili kao nesvakidašnju. Još jednom im hvala - rekao je Dado.


Ellie Goulding novi singl ''Goodness Gracious''

''Goodness Gracious'' naziv je novog singla, poznate Engleske kantaut pjevačice Ellie Goulding, koja se nalazi na albumu "Halcyon Days".


"Goodness Gracious" je najnoviji singl sa albuma "Halcyon Days".
"Halcyon Days" je re-izdanje izdanje Ellie Goulding drugog studijskog albuma "Halcyon". U pjesmi "Goodness Gracious", Ellie pjeva o ženi koja očajnički želi vratiti bivšoj ljubavi u naručje. Ne može prestati sa dozivanjem da ga zamoliti da daju njihovoj vezi drugu priliku.

Dio teksta nove pjesme

I lost a signal and put you away
Swore upon my sun
I'd save you for a rainy day
Loosened the noose
Then let go of the rope
I know if it's never coming back it has to go

I keep calling your name
(I keep calling your name...)
I wanna hold you close
But I never wanna feel ashamed
So I keep calling at night
(I keep calling at night...)
I wanna hold you close
I just never wanna hold you tight

Goodness gracious I can't seem to stop
Calling you up
Calling you up
Just to keep crawling to your arms
Goodness gracious I can't seem to stop
Calling you up
Calling you up
Just to keep crawling to your arms...



ELITNI ODREDI snimili spot za novu pjesmu

IMA MNOGO ŽENA I KAFANA je naziv nove pjesme popularne grupe ELITNI ODREDI koji su snimili, za jedan dio publike, sexy spot kakve do sada nisu radili.
Naime, u videu za pjesmu ''Ima mnogo žena i kafana'' Vladimir Matović se čak i skinuo.



Grupa "ELITNI ODREDI" objavila je spot za novi singl "Ima mnogo žena i kafana". Riječ je o pjesmi čiju produkciju potpisuje "Atelje Impuls", dok su Relja Popović i Vladimir Matović napisali muziku i tekst.

Spot je snimljen pod rediteljskom palicom IDJVideos-a, a sve fanovee ove grupe u ovom spotu mogu da vide Vladimira obnaženog. Vlada i Relja do sada nisu igrali seksi scene, ali za sve postoji prvi put.


Pitbull ft. Ke$ha - Timber

>>>>>>>> Pitbull ft. Ke$ha - Timber <<<<<<<<



" Timber " je pjesma američkog repera Pitbull-a s američkom pjevačicom Kesha.Pjesma je objavljena 7. oktobra 2013 kao glavni singl s Pitbull-ovog drugog album, Meltdown.
Pjesmu je producirao Dr. Luke , Cirkut i Sermstyle , uz dodatnu produkciju Nick Seeley .
" Timber " ima harmonika igrača Paul Harrington iz Rockwall-a , Texas , koji igra kroz cijelu pjesmu. Rečeno mu je da oponaša harmonika igrača Lee Oskar iz bend War .


 


" Timber " dospjela je na broj jedan na Billboard Hot 100 , te je također na vrhu ljestvice u Švedskoj ,Kanadi, Norveškoj , Finskoj, Velikoj Britaniji , Nizozemska , Austrija , Albanija , Španjolska ,Danska , Belgija i Njemačka .
 
Ova pjesma je izvorno namijenjen za Barbados pjevačicu Rihanna ,
ali nju je zamijenila Američka pjevačica Ke $ ha ,
jer je
Rihanna snimala duet sa Shakira ''Can't Remember To Forget You''. 


''Interventna'' nova pjesma Bobana Rajovića

Nova pjesma Bobana Rajovica koja je zapalila javnost!



Boban Rajović predstavio je spot za pjesmu "Interventna", koji je svojom najavom prilično uzburkao javnost.

Spot je pravi akcioni film upakovan u tri i po minute u kom Boban u "nindža stilu" uskače među otmičare zgodne meleskinje, sve ih lako savladava, oslobađa djevojku, ali na kraju ipak bude priveden.
Tekst i muziku za pesmu radio je Miloš Roganović, dok aranžman potpisuju Miloš Roganović i "Dušan Alagić", a spot Ivan Code i Code team.


Željko Samardžić je snimio novu pjesmu ''Marija''

Željko je skrenuo pažnju na sebe davne 1973. godine učešćem na festivalu Prvi aplauz u Banjaluci pejsmom "Moja Marija", a tačno 40 godina ponovo je otpjevao Mariju, ali ovog puta u modernom maniru


Željko Samardžić je snimio novu pjesmu "Marija", koja će se pijre svega svideti mlađoj publici jer je snimljena u klubskom aranžmanu.

"Zadovoljan sam saradnjom sa vrhunskim pjevačem Željkom Samardžićem. Mislim da smo uspjeli da napravimo vrlo interesantnu pjesmu koja će se dopasti i mojoj, a i Željkovoj publici", rekao je Igor Garnier!

"Čudno je kako se neke stvari namjeste". Evo tačno 40 godina nakon što sam snimio moju prvu pjesmu, desila se i istoimena Marija! Ova je do duše "skockana" u klubskom fazonu, mada malo odudara od mog stila siguran sam da će se publici, pijre svega mlađoj, svidjeti! Ja sam prezadovoljan i zahvaljujem se Igoru, koji je zaslužan za ovako moderan zvuk!", izjavio je Željko Samardžić!

Nedavno je izašao i video spot spomnute pjesme koji bilježi rast pregleda na YouTube i koji se brzo širi društvenim mrežama.

                                  

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites